Ronde Industriële Tafels

Ronde industriële tafels worden in steeds meer ruimtes gebruikt. Aan een ronde tafel kunnen veel stoelen staan het is niet alleen praktisch maar geeft een kamer ook meer uitstraling. Onze industriële tafels worden gemaakt van eikenhout of steigerhout en hebben een stalen onderstel. De meest gebruikte onderstellen zijn de stalen onderstellen in de u variant en de kruispoot. Deze onderstellen leveren we in 3 kleuren namelijk wit, zwart en staal kleur. Liever eerst even kijken hoe deze tafels eruit zien dan willen we u graag uitnodigen om langs te komen in onze showroom in Mariahout.

Ronde industriële tafels zijn in steeds meer huiskamers te bewonderen, ze passen goed in ieder huis door het gebruik natuurlijke neutrale kleuren. Deze stevige tafels zien er niet alleen erg robuust uit maar zijn ook enorm sterk. Door gebruik te maken van eiken en staal krijg je zeer robuuste tafel.

Levering

Onze levering is inclusief het op zijn plaats zetten van de meubelen en ervoor zorgen dat de tafel zonder beschadigingen in het huis komt te staan, het is verstandig dit door iemand te laten doen die dit vaker doet. Het zou zonde zijn als de nieuwe tafel al voordat hij op zijn plek staat beschadigt is. Maar de keuze is aan u, het is mogelijk om de tafel in Mariahout te komen halen mits u het juiste vervoer hiervoor beschikbaar heeft. We kunnen leveren in heel Nederland en België en in sommige delen van Duitsland.

Onderhoud

Het onderhouden van deze tafels is zeer eenvoudig gezien onze tafels worden afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke laag die ze beschermd tegen vocht.
Daarnaast maken we onder de poten viltjes waardoor niet alleen de tafel zelf bescherm is maar ook de vloer waar deze op staat.

Garantie

We staan voor onze tafels, we kunnen daarom een tevredenheidsgarantie geven. We zorgen dat er kwaliteit geleverd word waardoor we deze garantie kunnen leveren. Alle tafels worden netjes afgewerkt en krijgen een krachtige beschermlaag.