Ovale Industriële Tafels

Ovale industriële tafels worden steeds vaker gebruikt, een tafel die vooral in grotere ruimtes staat omdat deze tafel per stoel iets meer ruimte vult en daarnaast een wat duurdere uitstraling heeft dan een standaard rechthoekige tafel. Onze industriële tafels kunnen in verschillende materialen worden gemaakt, we maken nu vooral eiken houten en steigerhouten tafels. De meest gebruikte onderstellen zijn de stalen onderstellen de u variant en de kruispoot. Deze onderstellen leveren we in 3 kleuren namelijk wit, zwart en staal kleur. Om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden is het ook altijd mogelijk eerst langs te komen in onze showroom in Mariahout.

Ovale industriële tafels zijn een goed alternatief voor de toch wat standaard rechthoekige tafels. Deze tafels zijn door hun ovale vorm vooral geschikt voor de wat grotere huiskamers gezien een ovale tafel voor 6 personen toch net wat groter is dan een rechthoekige tafel. Voor advies over het gebruik van de maat adviseren we u graag.

Levering

Als onze tafels kunnen worden geleverd in Nederland, België en Duitsland. Voor de levering rekenen we een tarief afhankelijk van hoever u van Mariahout vandaan zit, alle tafels worden namelijk in onze eigen werkplaats in Mariahout gemaakt.

Onderhoud

Onze tafels worden geleverd met een krachtige beschermlaag om de levensduur te verlengen en de tafel mooi te houden. naast een goede beschermlaag is het prettig als de tafel netjes blijft we adviseren u tijdens de levering ook over het onderhoud zodat u lang van de tafel kunt genieten.

Garantie

We leveren bij al onze tafels een tevredenheidsgarantie, we kunnen dit doen omdat we kwaliteit leveren en onze tafels met een onzichtbare beschermlaag afleveren.